Companie
Am început la Iaşi în 2000 odată cu deschiderea primului complex comercial Iulius Mall.

În scurt timp am reuşit sa facem cea mai apreciată shaorma de pui din oraş, lucru confirmat de cei aproximativ 800 de clienţi care ne treceau pragul zilnic.

De ce cea mai apreciată? Pentru că amestecul oriental de condimente numai de noi ştiut o fac sa fie BUNĂ.

Am continuat la Timişoara în 2005 prin deschiderea unuei noi locaţii tot în Iulius Mall, oraş care ne-a dat avânt si încredere că putem face o shaorma de calitate.

Cluj-ul ne-a primit în 2007 arătându-ne că şi ardelenii apreciază gustul oriental împreună cu pieptul de pui fraged şi perfect prăjit, maioneza facută în bucataria proprie şi cartofii rumeniţi atât cât să completeze ceea ce înseamnă o SHAORMA de la MADO.

SHAORMA de la MADO a ajuns şi la Suceava odată cu deschiderea celei de-a patra locaţii a noastră în octombrie 2008 tot în Iulius Mall. La fel ca si în celelalte 3 orase si aici am avut un succes pe care, pe bună dreptate îl asteptam. Şi asta deoarece calitatea produselor noastre si profesionalismul angajatilor au facut ca MADO să se alature celor mai buni operatori de fast-food-uri de pe piaţa românească.

Visul nostru, care între timp a devenit realitate, nu se opreşte aici. În viitor ne dorim sa facem shaorma noastră cunoscută în cât mai multe oraşe din ţară, să continuăm ceea ce am început cu aceeaşi dăruire şi să ne perfecţionăm continuu pentru a oferi clienţilor noştri acelaşi gust unic atunci când savurează o SHAORMA la MADO.

Calitatea MADO
Preparatele Mado sunt gătite cu gust din ingrediente de calitate, proaspete, atent selecționate. Aprovizionăm zilnic de la producatori de top și pregatim mancarea în fiecare dimineață, în bucătaria proprie, în conformitate cu normele de igienă și sănătate. Condimentarea cărnii proaspete, pregătirea salatelor și a ingredientelor potrivite este misiunea cea mai importanta a bucătarilor noștri. În toate cele 10 locații MADO am implementat sistemul HACCP, ce garanteaza siguranta alimentelor oferite de noi.
Tu trebuie doar sa savurezi!


Copyright 2019 Mado Restaurant Group
Web Design by Biri Ajans
Accessibility Policy